Nazovite nas na +385 99 520 9444

Drypol
Korpa prazna
Košarica
Korpa prazna
×
 x 

Korpa prazna

Izdvajamo

INFORMACIJE O REFERENTNIM KONSTRUKCIJAMA DRYPOL® SUSTAVA U ČEŠKOJ I SLOVAČKOJ

REFERENTNE ZGRADE - VEĆ SUHE

Po zakonu ne možemo pružiti i objaviti nikakve kontakt podatke vlasnika zgrade bez njegovog izričitog pristanka, koji ne zahtijevamo od kupca ako ne dobijemo kontrolno mjerenje. 80% instaliranih uređaja nalazi se na privatnim zgradama, čiji vlasnici ne žele da ih smetaju telefonski pozivi i posjeti (dnevno ima 15-20 telefonskih poziva i posjeta u vezi s postupkom sušenja). Dakle, ovdje ne možemo smjestiti sve osušene zgrade. Zbog toga navodimo samo one zgrade kod kojih je obično moguće nazvati ili otići pogledati - urede, hotele, javne zgrade itd ...

Svi kontakti mogu se naći na www.google.cz ili www.seznam.cz nakon unosa naziva zgrade.

Za navedene privatne osobe obratite se odjelu prodaje.

Trenutno se možemo predstaviti s 6.000 zadovoljnih kupaca i osušenih zgrada u cijeloj Češkoj i izvrsnim rezultatima mjerenja - prosudite sami neke od njih.

Potpore izmjerenim vrijednostima:

- Maksimalna moguća izmjerena vrijednost vlage u građevinskim materijalima je blizu maksimalne vrijednosti od 25%. Svako smanjenje vlažnosti za -1% znači gubitak oko 25 l vode po m3 zida!

- U nadzemnim dijelovima zgrada jamčimo maksimalno 3% vlažnosti u pisanom obliku. Jamčimo maksimalno 6,5% vlage u podrumu i temeljima zgrade.

- Maksimalno vrijeme sušenja je 3 godine, općenito je normalna građevina je  suha za otprilike 1,5 godine!

Pod rubrikom VEĆ SUHO i SUŠIMO možete naći neke od objekata kod kojih je DryPol primjenjen.

12 drypol system instalace   hrad bouzov drypol s

 

Dobri rezultati u podrumu ove poznate škole u Europi. Picture68

1 Uređaj DryPol system I ugrađen je u zgradu s dometom učinka od 30 m. Unutar 16 mjeseci od ugradnje opreme, zgrada se suši na standardne vrijednosti. Nadalje, uređaj djeluje kao izolator zgrade protiv vlage u tlu najmanje sljedećih 30 godina. 

Picture67

×

VRH