Nazovite nas na +385 99 520 9444

Drypol
Košarica je prazna.
Košarica
Košarica je prazna.
×
 x 

Košarica je prazna.

Izdvajamo

Subota, 22 Svibanj 2021 15:38

KAKO PREVENTIRATI VLAŽNOST U KUĆI

qu2EBLIV 

Kako spriječiti dizanje vlage i koje tehnologije odabrati zidarsko sušenje?

Sve zgrade starije od trideset godina zaražene su vlagom u porastu, a to je važno priznati, pogotovo ako je već počeo rasti vlaga u zidovima. Podizanje vlage u zidovima, htjeli mi to ili ne, prirodni je postupak koji pokušavamo spriječiti stoljećima, a može se reći da čovječanstvo uklanja vlagu iz zidanja otkad je počelo graditi stanove od opeke za sebe i druge generacije.

Koje su tehnologije sušenja zida najprikladnije?

Za uklanjanje vlage iz zida možemo koristiti brojne tehnologije sanacije, koje karakteriziraju različiti stupnjevi trajnosti i učinkovitosti, mnoge tehnologije sušenja zida, uklanjanja vlage u zidovima i posebno ekološke hidroizolacije zgrada ne tretiraju se oskudno u okviru instalacije i naknadnih funkcija. mokra zgrada sama, koja je već dovoljno opterećena postupkom higroskopne vlage zida, a posebno njegove okoline, pri radu s kemikalijama (u slučaju kemijskog injektiranja zida) ili okoline zgrade, a samu zgradu opterećuje buka , štetne vibracije, a posebno prašina i buka - u takvom slučaju ne trpi samo zgrada, već posebno njezini stanovnici ili zaposlenici tvrtki i tvrtki koje se nalaze u vlažnoj zgradi - nitko nije ugodan za buku, prašinu i rad s kemikalijama , ako su zauzeti poslom.

Kako osušiti vlagu zidanja povijesne zgrade ili zgrade s popisa?

U slučaju povijesnih zgrada, naravno, kemijsko injektiranje zida ne dolazi u obzir s obzirom na povijesnu vrijednost zgrade, pa je očito da nije moguće napraviti bušotine ili druge građevinske intervencije. Podrezivanje zida ili drugi građevinski radovi trpjeli bi ne samo povijesnu vrijednost zgrade vlažnim zidanjem, već posebno zgradu kao takvu - potkopavanje ili drugi građevinski intenzivni građevinski radovi također značajno ometaju statiku zgrade, što može poremetiti stabilnost građevinskih konstrukcija, u slučaju zabijanja limova od nehrđajućeg čelika, čekića, koji se doslovno probijaju kroz zidanje zgrade.

Koja je tehnologija sušenja zida najmanje razorna i jeftina?

Te su tehnologije, poput kemijskog injektiranja vlažnog zida ili podrezivanja vlažnog zida, koje u osnovi djeluju razarajuće za zidanje zgrade, koja već pati od porasta upijajuće vlage, značajno smanjuju normalan rad i životni vijek zgrade, obično neekološke i posebno skupo - Novac potrošen na ove razarajuće tehnologije zidarskog sušenja i hidroizolacije zgrada može se učinkovitije koristiti za izgradnju. Također je važno imati na umu da će se u slučaju ovih zastarjelih tehnologija vlaga prije ili kasnije početi vraćati u zidanje. Sušenje zida jednostavno je zadatak koji svakog vlasnika imovine prije ili kasnije očekuje, ovisno o starosti zgrade - o svakom vlasniku nekretnine ovisi kako se nositi s vlagom zida i kako spriječiti vlagu iz zida i njegovo daljnje ustati.

Postoji li, dakle, ekološka i pristupačna tehnologija sušenja za zidanje?

Jedinstvena DryPol tehnologija razvijena u Češkoj - elektrofizička tehnologija sušenja zidova koja radi na principu elektroosmoze - može sušiti mokri zid, spriječiti prodiranje vlage u zid i ekološki hidroizolirati zgradu. Elektroosmoza, fenomen koji poznajemo otprilike 200 godina, može ukloniti vlagu iz zidanja brzo, ekološki i posebno bez zahtjevnih građevinskih zahvata i kemikalija - ne zaboravite da će elektroosmoza uštedjeti i znatne financijske troškove ne samo za sušenje, već posebno za grijanje vaše je vlasništvo jer uređaj radi odmah. Dakle, zidanje se također odmah suši, što ne upija temperaturu unutar zgrade, već je odražava. Ako se borite s zidanom vlagom, odaberite elektroosmozu, ako vas muči izgradnja vlage, uzmite DryPol - DryPol, vaš pravi izbor za suhu i zdravu kuću za nekoliko generacija.

×

VRH