Nazovite nas na +385 99 520 9444

Drypol
Košarica je prazna.
Košarica
Košarica je prazna.
×
 x 

Košarica je prazna.

Izdvajamo

Subota, 22 Svibanj 2021 15:37

TREBA LI SE BOJATI SUHE VLAGE?

Ne treba se boriti protiv narastajuće vlage zida pod svaku cijenu

Podizanje vlage jedan je od najčešćih problema kod zgrada starijih od trideset godina, obično bez obzira na to gdje se zgrada općenito nalazi. U našoj dugogodišnjoj praksi otkrivamo da zloćudna vlaga zida napada zgrade koje su puno mlađe i stoje tamo gdje se ni vodotokovi ni vodena tijela ne mogu naći nadaleko: dizanje zidane vlage jednostavno je prirodni proces koji pripada procesima prirode na planeti Zemlji. S rastućom vlagom zida ili temelja zgrada ne može se boriti ni pod koju cijenu i u bilo kojoj situaciji, dizanje, higroskopna vlaga zida zakomplicirat će život nama ljudima, a time i naravno našim domovima, bez obzira na to prihvaćamo li raste ili ne - vlaga u vlazi stoga pripada životu ljudi, slično suncu ili kiši.

Najbolja zaštita od dizanja vlage je sigurnost zgrade

Naravno, ako gradimo kuću, da je osiguramo od rastuće vlage u temeljima zgrade - najprikladnije su razne nama dobro poznate hidroizolacije, hidroizolacije koje nisu vrlo ekološke. Međutim, danas, u 21. stoljeću, gotovo svi pokušavaju biti ekološki prihvatljiviji, trudimo se ne povrijediti majku previše, i naravno to postaje norma. Međutim, kako se ponašati ako se rastuća vlaga zida već očitovala na našem imanju?

Ako želimo ukloniti vlagu sa zidanja zgrade, ne moramo patiti

Jedno od mnogih rješenja za rješavanje narastajuće vlage su, naravno, razne tehnologije, poput kemijskog injektiranja zidova ili podrezivanja zidanja. No, iznad svega, ove su tehnologije destruktivne za samu zgradu i njezinu okolinu; ove zidane tehnologije uklanjanja vlage ograničavaju normalan život u zgradi, kada sama zgrada i okolica trpe kemikalije, prašinu, buku i posebno već spomenuto ograničenje normalnog života u zgradi - tako i zgrada i okolina, a posebno ljudi koji se kreću u zgradi pate. U tom smislu više nije važno u koju svrhu se zgrada koristi: sve mokre zgrade, bilo komercijalne, privatne, stambene ili povijesne, pate od kemijskog injektiranja ili podrivanja.

Pa kako se riješiti narastajuće vlage ekološki, brzo, lako, bez razaranja i posebno bez nepotrebnih financijskih troškova, koji mogu značajno opteretiti korporativni ili obiteljski proračun?

Čini se da je rješenje za uklanjanje vlage od zida na nerazorni način najprikladnija elektroosmoza - uklanjanje vlage iz zida i temelja zgrada na elektrofizičkom principu, koje surađuje s prirodom i nije potisnuto vlagom. Elektroosmoza koristi prirodna svojstva mokrog zidanja zgrade, elektroosmoza koristi fiksne prirodne zakone planeta Zemlje. Jedinstveni, računalno upravljani impulsni odašiljač magnetskog impulsa DryPol® tehnologije obogaćuje molekule vode u mokrim zidovima pozitivnim nabojem, koji tada poznati fizikalni zakoni privlače na negativni pol, koji je uvijek podzemlje zgrade: pozitivni plus molekule tako privlače negativni pol, koji može vodu ostavljajući izvorno vlažni zid natrag na tlo odakle je ušao u zidanje.

Posebna elektrofizička tehnologija DryPol® razvijena u Češkoj uklanja zidanu vlagu lako, brzo i, prije svega, ekološki i bez građevinskih intervencija - www.drypol.hr

Stoga nije potrebno kemijsko ubrizgavati zgradu - kod sušenja zida nema kemijskog injektiranja, nije potrebno podrivati ​​zgradu, tako da nema podrezivanja zida - sve će za vas riješiti jeftina i ekološka tehnologija elektroosmoze - elektroosmoza, vaš lijek za mokro zidanje.

×

VRH