Nazovite nas na +385 99 520 9444

Drypol
Košarica je prazna.
Košarica
Košarica je prazna.
×
 x 

Košarica je prazna.

Izdvajamo

 

IIZOLACIJA VLAŽNIH GRAĐEVINA  DRUGIM  TEHNOLOGIJAMA

Untitled 5 01

Velika većina starijih zgrada suočava se s problemom dizanja vlage u zidovima. Uzrok je najčešće nedostatak ili nefunkcionalnost stare izolacija. Volaga koja se nalazi u podzemlju bilo koje zgrade u većoj je ili manjoj mjeri zasićena mineralnim solima. Soli otopljene u vodi čine vodu vodljivom. Slana voda prodire u zidove u kojima se uslijed kapilarnih sila uzdiže na znatnu visinu.

Vlažni zidovi opasni su ne samo za kuću, njezinu statiku, već uglavnom za stanovnike. Povećana vlaga negativno utječe na ljudsko zdravlje, imunitet. Uzrokuje probleme s disanjem, alergije, vlažna mikroklima na zidovima idealno je okružje za stvaranje i širenje različitih oblika plijesni.

Tako pogođene kuće nisu samo neprikladne za stanovanje, već gube i tržišnu vrijednost.

Operativni troškovi stanovanja također rastu zbog većih troškova grijanja. Napori da se situacija riješi uz pomoć sakupljačkih sušila nisu na mjestu, jer je njihov rad skup i ne uklanjaju uzrok vlage, često pogoršavaju cijeli postupak. Ponovljeni popravci žbuka, protugljivičnih premaza ili drugi površinski popravci zidova ne rješavaju problem i donose dodatne troškove.

Stoga ovaj problem treba riješiti i ukloniti što je prije moguće.

Elegantna i učinkovita metoda uklanjanja vlage u zidovima i naknadnog izoliranja je elektro-fizička metoda sušenja zidova i izolacije pomoću uređaja DryPol®system.

Ova metoda koristi osnovne fizikalne principe stvaranjem električnog polja u zidovima. Zbog polarizacije molekula vode u zidu, dolazi do postupnog prijenosa vlage natrag u podzemlje zgrade, u tlo. Ova metoda ne oštećuje zidove ni na koji način. Do sada je primijenjena na nekoliko tisuća zgrada u Češkoj i u inozemstvu. Idealno je rješenje za već naseljene zgrade ili tehnološki teške zgrade, povijesne zgrade, spomenike itd.

Sušenje zida odvija se bez građevinskih radova. Bilo koja debljina stjenke nije prepreka procesu odvlaživanja. Stoga je moguće ukloniti vlagu iz inače vrlo problematičnih struktura. Sušenje zida odvija se u cijeloj širini. Učinak DryPol® sustava je ravnomjeran u svim smjerovima, tako da se zidovi i podovi, prizemlje i podrumi kuće istovremeno suše. Prikladno je unaprijed instalirati tehnologiju prije naknadnih popravaka oštećenih zidanih površina.

Prednosti elektro-fizičkog sušenja i izolacije zida sustavom DryPol®:

  • brzo sušenje vlažnih zidova, podova i temelja zgrada
  • gotovo bez građevinskih radova i bez narušavanja statike
  • smanjenje troškova grijanja
  • zdrava životna klima
  • ne opterećuje okoliš
  • rad uređaja bez održavanja
  • znatno jeftiniji od konvencionalnih metoda izolacije
  • dugi vijek trajanja - 15 godina jamstva

DRYPOL

Da otklonite ovo:

slider 3

I  dobijete ovo:

slider 3a

×

VRH