Nazovite nas na +385 99 520 9444

Drypol
Košarica je prazna.
Košarica
Košarica je prazna.
×
 x 

Košarica je prazna.

Izdvajamo

JAMSTVA I GARANCIJE NA UČINAK I FUNKCIJU DRYPOLSKOG SUSTAVA ZA SUŠENJE VLAGE GRAĐEVINSKOG ZIDA

3-godišnje jamstvo na mogućnost povrata (rastavljanja) DryPol® sustava i 100% povrata kupoprodajne cijene za uređaj

30-godišnje jamstvo na besplatnu uslugu sustava DryPol® - popravak ili zamjena uređaja bez naknade, kupac plaća prijevoz iz sjedišta tvrtke (ako je potrebno) prema važećim tarifama ili prema dogovoru

Sva ovdje navedena jamstva vrijede kako za PROFESIONALNU ugradnju sustava DryPol® od strane tvrtke, tako i za kupnju uređaja u obliku SAMOINSTALACIJE (instalacija od strane kupca)

Pružamo besplatne i neobvezujuće profesionalne preglede zgrada bilo gdje u Hrvatskoj i BiH

 

JAMSTVO OD 3 GODINE NA MOGUĆNOST POVRATKA DryPol® sustava PO CIJENI CIJENE NABAVKE

  • Pisana garancija u obliku ugovora - Elektrofyzika s.r.o. u pisanom obliku JAMČI 3 godine za postizanje konačnih i trajnih rezultata zaostale vlage u vašoj izvorno vlažnoj zgradi u obliku pismenog ugovora s mogućnošću odustajanja od ugovora i naknadne ekonomske naknade u slučaju nedostizanja maksimalnih vrijednosti zaostale vlage u zidu, i to: max 3% zaostale vlage u zidu u nadzemnim dijelovima zgrade i 6,5% preostale težine vlage u zidu u podzemnim dijelovima zgrade, ili svugdje gdje je tlo iz vanjska strana zgrade je uz zidanje zgrade. Ako ove vrijednosti ne budu postignute do 3. godine rada sustava DryPol®, kupac ima pravo odustati od ugovora s dobavljačem, demontirati sustav DryPol® i vratiti sredstva navedena u poreznoj ispravi.
  • Učinkovitost DryPol® sustava mora se procijeniti profesionalnim mjerenjem vlage u zgradi koje je dobavljač izvršio u razdoblju od 24. do 36. kalendarskog mjeseca od datuma nabave DryPol® sustava u slučaju da ga tvrtka instalira i između 33. - 36. kalendarskog mjeseca od dana kupnje. Sustav DryPol® u obliku samoinstalacije, dok preostala vrijednost vlage u zidu odgovara trajanju rada tehnologije sustava DryPol® od datuma ugradnje (kupiti).
  • Kupac također ima pravo produžiti pisani ugovor na razdoblje prema dogovoru s trenutnim prilagođavanjem performansi sustava DryPol® izravno na gradilištu. Sve detaljne informacije o ovom jamstvu mogu se naći u uzorku ugovora koji ćemo vam na zahtjev poslati na proučavanje.

 

30 GODINA GARANCIJE ZA BESPLATNU USLUGU TEHNIKA DryPol® sustava

  • Prema jamstvenom certifikatu, pružamo 30-godišnje jamstvo na uređaje sustava DryPol® za besplatnu uslugu uređaja od datuma kupnje sustava u slučaju kvara opreme u bilo kojem trenutku tijekom tog razdoblja.
  • Jamstvo za rad sustava daje se na razdoblje od 30 godina od datuma prodaje kupcu, označeno u poreznoj ispravi za uređaj.Proizvođač jamči besplatan servis uređaja tijekom jamstvenog razdoblja DryPol® sustav.
  • Obratite se prodavaču za izvangarantnu uslugu uređaja. Jamstvo pokriva samo materijalne nedostatke i proizvodne nedostatke pronađene tijekom jamstvenog razdoblja. Poštarina i pakiranje prilikom potraživanja robe koja je predmet zahtjeva na štetu kupca. Kupac plaća prijevoz do mjesta ugradnje zahtjevanog proizvoda iz sjedišta tvrtke prema važećim tarifama ili prema dogovoru.

 

PROFESIONALNO MJERENJE REZIDUALNE VLAGE U IZGRADNJI / MJERENJE REZIDUALNE VLADE U ZIDARIMA ZA VLASNIKE TEHNOLOGIJE DryPol® sustav

  • UGRADNJA DryPol® sustava OD TVRTKE: Jamstvo za profesionalno mjerenje vlage u zidovima od strane tvrtke nakon 2 godine rada - između 24. i 36. mjeseca rada sustava DryPol®. Zašto tek nakon 2 godine? Ovom tehnologijom (općenito osmozom) nije moguće točno prepoznati učinak i saznati prave vrijednosti pada vlage prije 1,5 godine! Izjava o mogućnosti mjerenja nakon 1/2 godine je zavaravajuća, a smanjenje vlažnosti reda veličine desetinki% nije pokazatelj točnog ukupnog rezultata sušenja zgrade. U ovom trenutku, osmoza tek počinje djelovati, što je 10 godina iskustva u procesu uklanjanja narastajuće vlažne tehnologije pomoću sustava DryPol®! Mjerenje vrijednosti vlažnosti zida nakon 2 godine rada svakom kupcu donosi sigurnost u pogledu vrijednosti vlage zida u njegovom vlasništvu. Ako se ne postignu maksimalne vrijednosti vlage u zidanju, vratit ćemo 100% uloženih sredstava za sustav DryPol®.
  • UGRADNJA DryPol®-a OD KUPACA: Jamstvo profesionalnog mjerenja preostale vlage u zidovima između 33. i 36. mjeseca od datuma kupnje DryPol®-sustava u obliku samoinstalacije (instalacija od strane kupca).
  • Nudimo besplatni jedinstveni vodič za mjerenje vlage u zidovima od strane korisnika sustava DryPol® (samopomoć) pomoću alata za kućanstvo. Mjerenje sadržaja vlage u zidanju može lako obaviti ručno vješta osoba zahvaljujući vrlo slikovitim slikovitim uputama s postupkom postupka mjerenja vlage u zidanju. Razina vlage u zidu i rezultati sustava DryPol® mogu se stoga držati pod nadzorom u bilo kojem trenutku! Ovaj praktični vodič za mjerenje vlage u zidovima pružamo samo našim klijentima.

 

MOGUĆNOST PROŠIRENJA JAMSTVA ZA DRYPOL® SUSTAV I MOGUĆNOST ODUSTANJA OD UGOVORA

  • Ako zajamčene vrijednosti zaostale vlage u zidu nisu dosegnute u okviru napisanog jamstva, kupac ima priliku zatražiti produženje ovog jamstva na razdoblje međusobnog dogovora s trenutnim podešavanjem DryPol®-a sustav izravno na mjestu. Ova prilagodba (statistički) mora se izvršiti u oko 3 - 4% svih instalacija, zbog uvjeta u zgradi ili u blizini zgrade. Zahvaljujući mogućnosti ovih preinaka, postižemo gotovo 100% učinkovitost na bilo kojoj mokroj konstrukciji.

 

NAPOMENA O JAMSTVIMA INSTRUMENTA DryPol® sustav ZA TRAJNU HIDROIZOLACIJU ZGRADA I UKLANJANJE VLAGE

  • Ako želite zatražiti demontažu DryPol sustava i povrat uloženih sredstava u njega, cijeli DryPol sustav + njegova dodatna oprema moraju biti u usporedivom tehničkom i vizualnom stanju kao kod instaliranja ili kupnje samoinstalacije! U slučaju bilo kakvog pogoršanja, oštećenja DryPol sustava ili njegove ambalaže, kako vizualno tako i tehnički, iznos vraćen kupcu umanjit će se za troškove popravka i vraćanja DryPol sustava u prvobitno stanje! Obratite pažnju na to tijekom bilo koje aktivnosti u neposrednoj blizini sustava DryPol®. Ovo upozorenje vrijedi i u slučaju kvara uređaja. Obratite pažnju na to tijekom bilo koje aktivnosti u neposrednoj blizini uređaja. Ako sustav € DryPol® pošaljete poštom ili prijevoznikom na adresu dobavljača, uređaj mora biti zapakiran u skladu sa standardima s maksimalnom zaštitom od pada i oštećenja DryPol® sustava tijekom transporta.
  • Dobavljač nije odgovoran za bilo kakvu štetu na uređaju tijekom bilo kojeg prijevoza od kupca. DryPol® sustav mora se poslati kao vrijedan paket bez plaćanja pouzećem! U slučaju pouzeća, POŠILJKA NEĆE BITI PRIMLJENA, a dobavljač ne prihvaća odgovornost za troškove kupca (kupca) ili za štetu na DryPol® sustavu nastalu ponovljenim transportom.

 

×

VRH