Ispis

GDJE I KAKO DJELUJE SUSTAV DRYPOL?

drypol logo

Za nekoliko mjeseci nakon ugradnje elektrofizičkog sustava DryPol®, voda u kapilarnom sloju zida putuje natrag u tlo na osnovnom principu elektroosmoze. Koristi se polaritet Zemlje. U podzemlju zgrade imamo jak negativni magnetski pol, blago pozitivnim nabojem opskrbljujemo sustavom DryPol® molekule vode sadržane u zidovima. Polarizacijom molekula vode u zidovima postižemo sušenje i izolaciju zgrade jer negativni pol u podzemlju zgrade privlači pozitivno nabijene kapljice vode u zidovima.  Sama zgrada i podzemlje zgrade svojim svojstvima pomažu u procesu sušenja zida. Vidljivi učinci sušenja na zidove pojavljuju se oko 6 mjeseci od ugradnje sustava. Ova hidroizolacija učinkovita je i trajna sanacija za sve vrste zgrada i zidova. Izvedbe uređaja utječu samo na vvlagu u zidovima, a ne utječu ni na što drugo. To dokazujemo češkim certifikatom.

Drypol trajno

Uređaj DryPol® trajno i pouzdano u relativno kratkom vremenu suši cijelu kuću, nekoliko stanova istovremeno ili bilo koju drugu zgradu bez dodatnih financijskih troškova i građevinskih intervencija uz pismeno jamstvo.

Nakon potpunog sušenja zgrade, uključujući temelje i podrume, nastavlja raditi kao izolator za zidove i cijelu kuću tijekom min. 30 godina / jamstvena kartica /. Kuća / zgrada / ostaje suha, uključujući podrume i temelje zgrade na vrijednostima datim standardima za gradnju - pismeno jamstvo. Sušenje zgrade sustavom DryPol® potpuno je sigurno za zgradu, kako zbog kompaktnosti zgrade, tako i sa statičkog gledišta.  Rezultat je trajno suha i zdrava kuća za cijelu vašu obitelj tijekom nekoliko generacija.

Grafikon efekata

 

16 drypol system instalace